top of page

Mijn producten

Invest in your hair, it is the crown you never take off. 

kapsalon trenza-126.jpg

Kevin Murphy

NATUURLIJKE INGREDIENTEN | SULFAAT_ EN PARABEEN VRIJ

Het merk KEVIN.MURPHY staat voor professionele hair care producten met een focus op fashion. De producten zijn bedacht door Kevin Murphy, een bekroonde hairstylist uit Australië. Kevin was niet tevreden met de mainstream haarproducten, hij had vooral behoefte aan gewichtloze producten die het haar niet zwaar maken, maar juist kracht en flexibiliteit geven en het haar langdurig in model houden.

De shampoos, conditioners en maskers van Kevin Murphy zijn geïnspireerd op de filosofie van de skin-care: reinigen, verzorgen & voeden. De styling en finishing producten zijn geïnspireerd door de mooiste catwalk looks. Bovendien ruiken alle producten heerlijk en bestaan ze vooral uit natuurlijke producten. Je haren verzorgen en stylen wordt zo een heerlijke en natuurlijke aromatherapie. De haarproducten zijn gemaakt van hernieuwbare en duurzame grondstoffen, pure essentiële oliën, plantenextracten en natuurlijke anti-oxidanten. 

Alle KEVIN.MURPHY haarproducten zijn sulfaat- en parabeen vrij!

Mediceuticals

OPLOSSINGEN VOOR ROOS, DERMATITIS, PSORIASIS, HAARUITVAL

Sinds 1964 ontwikkelt de Amerikaanse Mediceuticals oplossingen voor hoofdhuid en haarproblemen. 'Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid,' is de hoofdgedachte van Mediceuticals. Haarproblemen als roos, dermatitis, psoriasis en haaruitval zijn veel voorkomend en kunnen met de juiste haarverzorging worden behandeld. Mediceuticals haarproducten worden ontwikkeld met farmaceutische technologie. Mediceuticals haarverzorgingsproducten worden samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor haarverlies, zoals shock, trauma, medicatie, erfelijkheid en menopauze. Ook kan door bepaalde chemotherapie haar uitvallen. Gebruik van Mediceuticals haarverzorging stimuleert de hoofdhuid en kan haaruitval doen verminderen.

Ontwerp zonder titel (30).png

Onze kleuringen

NATUURLIJK, PURE VERZORGING, OP MAAT 

Onze kleuringen bevatten geen ammoniak. 

Ammoniak is de voornaamste reden dat kappers en klanten last hebben van een allergie of een jeukende geïrriteerde hoofdhuid. 

Daarom werken we bij kapsalon TRENZA met zuivere kleuringen van Kevin  Murphy en Inoa. Kevin Murphy en Inoa werken op een olie-basis en zijn 100% grijsdekkend. Deze kleuringen geven 6 weken hydratatie en een intense voeding van het haar. 

bottom of page