top of page
kapsalon trenza-45_websize.jpg

Hallo, wat fijn dat je mij wil leren kennen.

Kapsalon TRENZA, dat is 100% Thaïs, want ik run mijn salon volgens de waarden waar ik oprecht in geloof.

 

Met mijn zaak maak ik mijn kinderdroom waar. Als klein meisje droomde ik er van om kapster te worden. Mijn barbiepoppen bleken de perfecte 'proefpersonen' en kregen dan ook allerlei coupes aangemeten.

Mijn opleiding volgde ik aan de gerenommeerde Academie Verbist. Dit was een zeer bewuste keuze, want kwaliteit staat voorop in mijn salon en een hoogwaardige opleiding biedt daarvoor de perfecte basis.

Met kapsalon TRENZA kan ik elke dag doen wat me gelukkig maakt. Ik hou ervan om mensen mooi te maken. Mijn passie is mensen verwennen, hen een goed gevoel geven zodat ik kan bijdragen aan hun zelfzekerheid. Want zeg nu zelf... met een mooi kapsel sta je toch steviger in je schoenen en voel je je zelfzekerder. 

 

Wist je dat jezelf me-time gunnen bijdraagt aan jouw mentale gezondheid? Daar werken we graag aan mee! 

Wees welkom. Ik sta klaar om je in de watten te leggen! 

Over mij

Als je kapsalon TRENZA binnenstapt, zullen de lichte kleuren en aardetinten je meteen opvallen. Ik koos bewust voor rust en gezelligheid. Daarnaast kom je bij TRENZA in een familiale sfeer terecht, waarbij er nog oprecht tijd voor jou genomen wordt.

De koffie/ thee staat klaar! 

Aan de wastafel gaat het om meer dan enkel jouw haren wassen. Ik verwen jou met een hoofdmassage en laat je even tot rust komen. 

In het salon werk ik enkel met de zachtste en meest kwalitatieve producten. Ik hou rekening met jouw haar en wat jij nodig hebt. 

Bij kapsalon TRENZA gaat het om jou!

Jij staat op de eerste plaats.

Jouw afspraak is jouw moment! 

kapsalon trenza-2_websize.jpg

Mijn salon

bottom of page